- Din personliga startsida på nätet! |
|
Välkommen gäst
|
2011-03-31, 16:14 Svara | #1 | |
Raderad Mycket flitig postare Reg.datum: 2010-10-22
Inlägg: 1040 | |
2011-03-31, 16:40 Svara | #2 | |
frogart Aktiv medlem Reg.datum: 2010-10-21
Inlägg: 366 |
Jag vill smaka!!!!!!! Finns inget godare än hemlagat
En konstnär är ingenting utan gåvan, men gåvan är ingenting utan arbete.
|
2011-03-31, 16:50 Svara | #3 | |
Raderad Flitig postare Reg.datum: 2010-10-21
Inlägg: 696 | Gör plats för en till. Det låter väldigt gott. Kan det vara så att du var hantlangare idag också? Nej jag skojar bara.
Att sikta för högt kan sluta i platt fall
|
2011-03-31, 17:15 Svara | #4 | |
frogart Aktiv medlem Reg.datum: 2010-10-21
Inlägg: 366 | Något som är riktigt gott att lägga i moset är färsk vitlök, och istället för vanligt salt så ta flingsalt (havssalt) med wild garlick. försiktigt och smaka av. "Potatismos á la Grecko" kallar jag det (mitt recept) En konstnär är ingenting utan gåvan, men gåvan är ingenting utan arbete.
|
2011-03-31, 17:27 Svara | #5 | |
Raderad Mycket flitig postare Reg.datum: 2010-10-22
Inlägg: 1040 |
Jag kalla mitt "Potatimos a,la Kingsway" Ha,Ha!!
Tjohejsan
|
2011-03-31, 17:39 Svara | #6 | |
Raderad Flitig postare Reg.datum: 2010-10-21
Inlägg: 696 | Bra namn tycker jag. Jag brukar ha i vitlökspulver, jättegott. Smaklig måltid. Att sikta för högt kan sluta i platt fall
|
2011-03-31, 17:39 Svara | #7 | |
Raderad Gröngöling Reg.datum: 2010-12-13
Inlägg: 64 |
Lite riven muskotnöt i moset är heller inte fel...
|
2011-03-31, 18:42 Svara | #8 | |
frogart Aktiv medlem Reg.datum: 2010-10-21
Inlägg: 366 | Potatismosets lovsång Knölen du fina nu ska du inte grina (jag drog ju upp den) för gott mos jag gör av dej i min mun du åker, hopp å hej en njutning att smacka (jag vet...men om det är gott?!) så då, nu ska jag för det goda moset TACKA!!
En konstnär är ingenting utan gåvan, men gåvan är ingenting utan arbete.
|
2011-03-31, 21:59 Svara | #9 | |
Raderad Medlem Reg.datum: 2010-11-11
Inlägg: 174 | Potatismos är alltid gott. King Edvard potatis är nog den godaste. Det finns ju mera sorter.
klossen
|
2011-03-31, 22:35 Svara | #10 | |
frogart Aktiv medlem Reg.datum: 2010-10-21
Inlägg: 366 | Bintje och King Edward är mina favoriter. Bara det är en mjölig sort så blir moset bra. Här har jag några fler tips som kan blandas i moset. Bacon är mumma eller ost...ja det mesta är nog "gotta" skratt!! Potatismoset kan smaksättas med rivna morötter, finstrimlad purjolök eller hackat kryddgrönt, riven lagrad ost, färska hackade örter, stekta baconstrimlor, hackade
soltorkade tomater, hackade oliver eller hackad brynt svamp. Grönt potatismos får man genom att blanda i hackad, kokt spenat, mangold eller broccoli. En konstnär är ingenting utan gåvan, men gåvan är ingenting utan arbete.
|